A svájci székhelyű Jura már több mint 85 éve gyárt kávégépeket

  évről-évre egyre tökéletesebb kávéfőzőgépeket gyárt és forgalmaz professzionális és háztartási használatra, szerte a világban. A JURA kávégépek  egyik ismertetőjele, hogy nem csak a jelent, hanem a jövőt is szolgálják. Hosszú évekig, évtizedekig tökéletesen funkcionáló kávéfőzőgépek, melyek minőségi tartós anyagokból készülnek. Ez az anyagválasztás a hosszú élettartam egyik biztosítéka.

  A JURA cég által képviselt értékek:

  • Pontosság
  • Elegancia
  • Presztízs
  • Szenvedély a kiválóságért

  A JURA Professional automata kávéfőzőgépek ideális választást jelentenek mindenhol, ahol 10–200 kávékülönlegességet fogyasztanak naponta.

  A JURA különleges automata kávégépeit úgy tervezték, hogy

  minden alkalommal tökéletes kávét készítsenek.

  A JURA kávéfőzők tejes és tej nélküli kávékülönlegességek széles választékát kínálja egy gombnyomásra, ristrettotól a cappuccinoig. Innovatív technológiái mindenkor tökéletes eredményt biztosítanak – mindig friss őrlésből.

  Magától értetődő működési módjaik, hatalmas kapacitásuk és TÜV-tanúsítvány szerinti tisztaságuk miatt a készülékek minimális karbantartást igényelnek. A gyárilag beépített átmosó és tisztító programok egy gombnyomásra biztosítják a patyolattisztaságot – és persze a finom kávét.

  A különböző kiegészítőkkel egyedi igényeknek megfelelően testre szabható JURA kávéfőzőgépekkel tökéletes aromájú kávéspecialitások alakíthatók ki.

  A kávé támogatja a kreativitást, ösztönzi a kommunikációt és növeli a jó közérzetet. Éppen ezért tervezte meg a JURA „kapcsold be és élvezd” elvű kávégépeit, amelyek segítségével az emberek a munkahelyeken is megadhatják a módját kedvenc italaik élvezetének. A készülékek legnagyobb előnye a rugalmasság, az esztétikum és az egyszerűség, valamint a kávébabtartály, a víztartály és a kávézacctartály megnövelt kapacitása. 

  Irodáknak, büféknek, kisebb vendéglátó helyeknek kínáljuk az alábbi gépeinket

  Jura F50

  A Stiftung Warentest győztese

  Naponta 40 adag kávé...

  Németország fogyasztóvédelmi folyóirata (Stiftung Warentest) a teljesen automatikus kávé- és eszpresszó-gépek kategóriájában győztesnek nyilvánította a Jura IMPRESSA F50 kávéfőzőt.

  Kisebb irodák optimális választása a Jura F50, napi 40 adag lefőzésééhez.

  Jól áttekinthető menürendszere és a Rotary Switch© forgókapcsolónak a kiváló kávéhoz vezető út még egyszerűbb mint valaha.

  Minden karbantartási művelet egy gombnyomásra indítható.

  Főbb paraméterek
  Technikai adatok

  Jura XF50

  Kifejezetten irodai használatra

  Naponta 30-60 adag kávé...

  Állandóan üres a kávégép víz és kávétartálya? Zaccfiókot sűrűn kell üríteni?

  Ha ismerős mondatok Önnek ezek, akkor a Jura XF50 kifejezetten irodai használatra tervezett kávéfőző, mellyel naponta 30-60 adag kávé lefőzhető. 3 literes víztartálya, és a megnövelt zaccfiók befogadó képessége(90 pogácsa) kifejezetten alkalmassá teszi azokon a helyeken, ahol egyszerre fontos a minőség, a teljesítmény, és az egyszerű praktikus kezelhetőség. A kávébab alternatívájaként használhatja az őrölt kávét, amelyet a rendszer automatikusan érzékel.

  Főbb paraméterek
  Technikai adatok

  Jura Impressa S9

  Az S-sorozat csúcsterméke

  Naponta 50—80 adag kávé

  Igazi kávéházi élmény!

  A Jura Impressa S9 One Touch Classic egy szuperautomatikus eszpresszó gép, amely egy gombnyomással készíthet cappuccinos és latte macchiatosokat. A nagy kapacitású víztartály, a kettős termoblokk fűtési rendszer, a több programozható italkínálat és az egyszerű, de elegáns kialakítás révén ez a gép az Impressa S sorozat zászlóshajója. Beállíthatja kedvenc italainak beállításait, és egy gombnyomással újra és újra főzheti kedvenc italát. 9 féle italtipus elkészítésre alkalmas a kávéfőző. Bevált alapokra épülő kétkazános prémium gép.
  Főbb jellemzői
  Technikai adatok

  Jura Impressa XS90

  Nagy teljesítményű, professzionális kávégép

  Naponta 100 adag kávé

  A Jura Impressa XS90 nagy teljesítményű, teljes körű szolgáltatást nyújtó professzionális kávégép.

  Az opcionálisan kiegészíthető szemeskávétartály segítségével 1 kg kávé tölthető a gépbe. A víztartály befogadóképessége 5,7 liter. Mindezek alkalmassá teszik a kávéfőzőt napi 100 adag lefőzésére. Szintén opcionálisan csatlakoztatható hozzá tejhűtő is.

  Főbb jellemzői
  Technikai adatok

  Vállalkozás neve

  Címe/székhelye

  Telefonszám

  E-mail cím

  © 2021 Kávé kell! - kavekell.hu minden jog fenntartva. Készítette és üzemelteti a Skindrome studio a Joomshaper HELX3 keretrendszer felhasználásával