„A Saeco egyet jelent a hitelességgel, a fejlett technológiával, és a tökéletességgel”

  Davide Bignú – vezető formatervező

  A Saeco 1985-ben mutatta be kávézás szerelmeseinek az első otthoni használatra szánt, teljesen automatikus presszógépét. A Saeco fejlesztő részlege azóta is újabb, és újabb innovációkkal próbálja meglepni a kávék rajongóit. Az elmúlt több mint 30 évben a Saeco olyan kávégépeket fejlesztett, amelyek a legjobban alkalmazkodnak az ügyfelek különböző igényeihez, mind a fogyasztói (B2C), mind a szakmai (B2B) szegmensben.
  A kávégépeik formatervezése, annak különleges kivitelezése, minden részletre kiterjedő tökéletessége, nemes anyagaival és kifinomult vonalvezetésével olyan dizájn tárgyat alkottak, amelyekre méltán lehet büszke használója. A Saeco egy konszolidált, globális márka, amely hosszú hagyományokkal rendelkezik a kávéfőző szektorban.

  Nagyon elterjedt, rendkívül megbízható kávéfőző.

  Kezelésük rendkívül egyszerű, kidolgozásuk prémium minőségű. Az eszpresszótól kezdve a latte macchiatóig sokféle lehetőség közül választhat, melyek mindegyike kielégíti az Ön kávé iránti vágyát. Mindegy, hogy az azonnali reggeli kávéról vagy egy délutáni ínyencségről van szó, kávékülönlegességek sokasága egyetlen gombnyomásra. Az automata tejhabosító megkoronázza kávéját. Másodperceken belül selymes, finom állagú tejréteggel vonja be - amely minden cappuccino-kedvelőt azonnal elcsábít. Az általunk kihelyezésre kerülő Saeco kávégépek mindegyike könnyen kivehető és karbantartható főzőegységgel rendelkezik a maximális higiénia érdekében. Az alapos és egyenletes őrlés a tökéletes kávé kiindulási alapja. Ezért fejlesztette ki a Saeco a 100 % kerámia őrlőt. Az általunk kínált Saeco kávégép modellek beállítható őrlőkéses darálóval rendelkeznek, amelyek darálás közben nem melegednek, nem égetik meg a kávészemeket. Nem utolsó szempontként halkabbá teszik a készüléket. Az eszpresszógép bekapcsoláskor vagy kikapcsoláskor automatikusan vízzel tisztítja meg a kávé funkciókört. Ennek köszönhetően minden csésze kávénak nagyszerű, friss íze lesz.

  Felhasználási igényeihez igazodva a következő Saeco kávéfőző gépeket ajánljuk:

  Saeco Lirika

  Saeco Lirika

  Leírás

  A Saeco Lirika automata kávéfőző alkalmas irodai vagy kisebb vendéglátó ipari használatra is.  Az alkalmazott műszaki megoldásokkal, a nagyobb víz és kávé tartályokkal, kényelmesen használható megnövekedett igénybevételnél.

  A beépített adagszámlálóján pontosan követhető a forgalom. Két féle programozható kávéhosszúság mellett, forróvizet adagol és gőzől, amivel tejhabos italkülönlegességek készíthetők. Piktogramos, három színű kijelzője, jól értelmezhető, kezelése egyszerű és felhasználóbarát.

  A keskeny, mobil kivitelnek köszönhetően, könnyen elhelyezhető a konyha pulton éppúgy, mint irodai körülmények között.

  Főbb jellemzői
  Technikai adatok

  Saeco Lirica (LRC)

  Saeco Lirica (LRC) One Touch Cappuccino

  Leírás

  A kényelem és a teljesítmény tökéletes kombinációja.

  A legkompaktabb, nagyobb teljesítményű, automata kávégép, ami alkalmas irodai vagy kisebb vendéglátó ipari használatra (40 adag/nap) is. Az alkalmazott műszaki megoldásokkal, a nagyobb víz és kávé tartályokkal, kényelmesen használható megnövekedett igénybevételnél.

  A beépített adagszámlálóján pontosan követhető a forgalom, a credit rendszerrel pedig optimálisan ütemezhető a kávéfogyasztás.

  Két féle programozható kávéhosszúság mellett, forróvizet adagol. A "one touch cappuccino" rendszer pedig, egy gombnyomásra tejes italkülönlegességeket készít: cappuccino-t, latte macchiato-t vagy caffé latte-t.

  Piktogramos, három színű kijelzője, jól értelmezhető, kezelése egyszerű és felhasználóbarát.

  A keskeny, mobil kivitelnek köszönhetően, könnyen elhelyezhető a konyha pulton éppúgy, mint irodai körülmények között.

  Főbb jellemzői
  Technikai adatok

  Saeco Royal

  Saeco Royal

  Leírás

  Kompakt, terhelhető és praktikus

  A teljesítmény, az egyszerű és praktikus kezelhetőség tökéletes kombinációja.

  A racionális tervezés és a páratlan technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, nagy (80 adag/nap) teherbírású modell. A széles, piktogrammos kijelzője, kivételesen egyszerűvé teszi a használatot. Adagszámlálós menüjében, pontosan követhető a kávéforgalom.

  A három féle kávén kívül, az automata tejhabosító fejjel, krémes és lágy tejhabot készít cappuccinohoz, latte machiatohoz, caffe lattehoz vagy más tejes italkülönlegességekhez.

  Főbb jellemzői
  Technikai adatok

  Saeco Royal Pro

  Saeco Royal Professional

  Leírás
  Feltöltés alatt!
  Főbb jellemzői
  Technikai adatok

  Saeco Royal Office

  Saeco Royal Office

  Leírás

  Igazi csatagép. Minden olyan helyre ajánljuk ahol egyszerre fontos a lefőzött kávé minősége és az elkészítés gyorsasága. (pl. büfé, dohányboltok)

  Főbb jellemzői
  Technikai adatok

  Saeco Odea

  Saeco Odea Giro Plus

  Leírás

  Adagmegkötés nélkül, bérleti díj ellenében kerül kihelyezésre a készülék.

  Főbb jellemzői
  Technikai adatok

  Vállalkozás neve

  Címe/székhelye

  Telefonszám

  E-mail cím

  © 2021 Kávé kell! - kavekell.hu minden jog fenntartva. Készítette és üzemelteti a Skindrome studio a Joomshaper HELX3 keretrendszer felhasználásával